![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
Sashok |
![]()
|
Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 174 Регистрация: 24.2.2008 Из: Беларусь Пользователь №: 1 151 ![]() |
О, колькі раз прасіў я О, сколько раз просил я
Назначыць мне спатканьне, Назначить мне свиданье О, колькі раз хацеў я О, сколько раз хотел я Прызнацца ёй у каханьні. Признаться ей в любви Ды ўсё перашкаджалі, Но все препятствовали Калі дзяўчыне верыць, Когдаб девченке верить, То павадак вясновы, То паводок весной, То прымаразак-шэрань. То изморози серость. Але і я ўпарты, Но и я упорный І, каб свайго дабіцца, И, чтоб своего добиться Прасіў я шчыра майстра Просил я щедро мастера Зрабіць ёй завушніцы. Изготовить ей сережки. На гэтых завушніцах На этих сережках Я напісаў закляцьце - Я написал заклятье Усё што не сказаў ёй, Все что не сказал ей, А ў чым хацеў прызнацца. О в чем хотел признаться. Сягодня не ўцячэ ўжо Сегодня не убежит уже Ад слоў маіх гарачых, От слов мойх горячих Ні ў час калі сьмяецца, Ни в час когда смеется, Сьпявае, або плача. Поет, или плачет. Ні ў час, калі прыляжа, Не в час, когда приляжет, Змарыўшыся ў зьмярканьне. Уставшая в смеркании (сумерки). Зьвіняць ёй завушніцы Звенят ей сережки Усё пра маё каханьне. Все про мою любовь. Ні ў час, калі прыляжа, Змарыўшыся ў зьмярканьне. Зьвіняць ёй завушніцы Усё пра маё каханьне. Каханьне |
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 14.5.2025, 8:58 |